28 вересня 2017 року у м. Житомир відбувся Всеукраїнський конкурс « Кращий кухар споживчої кооперації 2017р.»

       28 вересня 2017 року у м. Житомир на базі підприємства облспоживспілки ТК «Ялинка» відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності « Кращий кухар споживчої кооперації 2017р.» .
 
      Свої уміння приїхали показати  10 кращих кухарів із дев’яти областей України.  Участь у конкурсі приймали кооператори із Полтавської, Тернопільської, Чернівецької, Черкаської, Чернігівської, Рівненської, Хмельницької, Миколаївської, Житомирської областей.
 
      Тернопільська облспоживспілка була представлена рестораном «Водограй». Конкурсант, Гаврилюк Андрій презентував європейську кухню у класичному стилі. Основною стравою повара стала м’ясна композиція «Соковитий кусень». Також конкурсний стіл був урізноманітнений італійською закускою «Карпаччо з телятини», яка вже давно славиться популярністю серед українців.
 
      Відмінно конкурсант справився із приготуванням конкурсних завдань. Членами журі було відмічено хороше приготування, оригінальна презентація та сучасна подача блюд по білету.
 
      За підсумками конкурсу тернополянин Гаврилюк Андрій посів почесне друге місце у Всеукраїнському конкурсу професійної майстерності «Кращий кухар споживчої кооперації 2017р.». Також конкурсне журі нагородило нашого повара дипломом у номінації «За високий рівень культури обслуговування», з чим його і вітаємо!

Галерея